lois

Tjena mellan bena!
Ni kommer aldrig kunna gissa rätt på vad jag har gjort idag, jag har sprungit 5 KILOMETER!! Herre min skapare, trodde seriöst att jag skulle dö. Tänk er ett elljusspår liksom, 2,5 km, hur trött som helst efter det, i alla fall jag, och tänk sen ett varv till!!!!!! Och allt det här var frivilligt dessutom, gissa om jag känner mig stolt nu.
Förutom det så har jag hängt med Andrea och Cornelia idag hemma hos mig, vi pluggade (!) och kollade på Dear John. Andra gången för mig nu. Aja, tänkte fortsätta skriva på mitt och Carros religion arbete, heeeeidoo


everyday I see my dream

sovmorgon till halv elva, 2 lektioner i skolan och donken. Nu blir det plugg på balkongen. Tjohejsan


jungle drum

TJENA MORRRRS! Hur mås det i stugan? Här e de good good good för tillfället. Har haft en sisådär dag, varit på golfbanan hela dagen (haha). Sen var jag uppe hos min famor och fika med släkten. Nu sitter jag och lyssnar på musik. Skola imorgon. Ångest. Pluggat? NÄ

shorts-hm, linne-monki

Den här låten körs stenhårt just nu i mina högtalare. Sitter och knäpper fingrarna och diggar med. Gillart.


SOL !!!!!!!11111ETT1!

Sitter och steker på balkongen! Äntligen lite sol höhö ser ju ut som en vitlök :( Ska dra på mig några shorts och dra med grabbarna till golfbanan hehe, inte kul men har inget annat för mig och man får färg att va ute i solen :D hoho.



Min favorit från melodifestivalen!!!!!!!! Tyskland sög ju..

.


good day


Idag har det varit en bra dag, glidigt galant liksommmmmmmmmm! Imorgon har jag bara 2 lektioner, och på fredag bara en. Fyfan vad härligt. Ska snart checka bella & tyra show och sen blir det väl att slå på någon movie.

.

Vi satt på f12-terassen och hängde, precis som alla andra den där sommaren. Förflyttade oss ner till trappan så att folk fick kliva över oss. Han hade vita converse, alltid. Hans transparenta t-shirt var trygg. Allt för ofta vilade mitt huvud mot hans axel. Han hade inte mörka ögon men heller inte ljusa. Det var som att de skiftade från dag till dag, på riktigt.

Vi brukade promenera om nätterna, utan ord. Ner vid Grand Hotel, förbi Rose, bort längs kajen upp mellan gränderna där ingen annan såg och där inget annat ljud än våra fotsteg hördes. Jag andades lugnt i hans närvaro, det var som att han kände mig utan att jag behövde öppna mig. Han hade en allt för ofta vana att köpa take-away kaffe. Jag fick alltid te. Te som brukade kallna, jag hade aldrig tid att dricka upp det. det fanns så mycket annat att se då, så mycket annat att göra. Hans våning var vit och ljus, hade fönster ner mot stan och jag älskade att se på alla människor som flöt förbi där nedanför. Ibland när jag suttit där en timme eller två blev ögonen så trötta att de ibland bara blev ett där nere. Sett långt svart snöre av gående människor. Jag brukade undra vart de var på väg, ibland var det som att jag ställde frågan högt för mig själv. Då gav han mig alltid samma svar.

- Jag vet inte, de får vara på väg vart de vill, bara du stannar här.

Emma Malmlöf

:(

Sämsta dagen på ett bra tag. Dagen började med att man låg och snooza i en och en halvtimme så som vanligt får man kuta till bussen i allt jävla regn, sen råkade jag ta en tidigare buss så jag fick sitta ute i kylan och vänta på alla andra. Efter det fick man veta att man har fått ig i matte b och så har man varit på ett jävla piss humör.
Ska plugga psykologi nu och sen ska jag tända ljus och kolla på film!!! HERRRÅÅÅÅÅÅÅ

saknad


Kommer ihåg den dagen som om det var igår. Helvete vad jag saknar dig.
Fina underbara du, jag glömmer dig aldrig.


now you're gone, there's like an echo in my head


lite bilder från helgen






humlegården

Idag har vi legat och glassat i humlegården och sen drog vi hem till mig, emelie,  och nu ligger vi ute på baksidan och spelar musik, bilder kommer senareeee byeeeeeeeeeeeeeee// E & L

duktig

Fan vad jag är stolt över mig själv, har suttit och pluggat denna fredagskväll, det behövdes verkligen. Nu; GODNATT


Rock the night



Nu drar jag å käkar och firar min mormor. Trevlans. C ya later alligator!

:)

Lenny Kravitz spelas i högtalarna, solen lyser, jag har klänning på mig. I feel good. Nu, plugg. PUSS


He ate my heart, then he ate my brain. That boy is a monster.

Gick hem tidigare från skolan idag. Var med mamma och handla. Färgat mitt hår blondare. Ser förjävligt ut. Annars har jag njutit ordentligt. Första shorts dagen idag. UNDERBART!


Så himla bra <3


19 maj

Åkte till stan efter skolan idag med brudarna, mjukglass i kungsan blev det för min och Erikas del.

Trafikolycka på Färingsö, alltså väldigt nära mig. 4 trafikolyckor under loppet av ett år. Bara här ute också.


familjen - mitt bästa


sol sol sol

Har skrivit om flera meningar tusen gånger om nu känns det som. Är för trött för att skriva något men vill ändå.
Vet ni vad jag gjorde idag? Jag klappade elefanter! Cirkusen har kommit till staden wooohooooooooooo! Vill så gärna dra dit men lite försent nu tror jag eftersom det började för en timme sen. :(
Imorgon ska jag klippa av mitt hår btw, buhu.
Tänkte gå ut i solen och plugga lite litteraturhistoria nu, prov på onsdag........ Puss!

Trust is like a mirror. You can fix it if it's broken. But you can still see the cracks in that motherfucking reflection.

Tjena mellan bena. Tusan, kom nyss på att jag måste plugga till nationella i matte imorgon, hoppsan kerstin. Men känns inte som det är något jag måste eftersom jag vet att jag kommer få IG ändå.. Hehe.
Det var Louise som TVINGADE mig att skriva fast jag inte har något att skriva så ni får helt enkelt skylla på henne för detta tråkiga inlägg. Förresten, visste ni att det FAKTISKT är 2 som skriver på den här bloggen? Folk verkar inte ha förstått det haha..


Skansen


idag

Skulle egentligen upp igår

Har haft en väldigt varm och mysig dag med Emelie, tog en glass i stan. Sen bestämde vi oss för att ta färjan till djurgården, och sen vidare till skansen. Bilder kommer senare!
Nu sitter vi med filtar på min balkong, lyssnar på John Mayer och Håkan Hellström. Vi gillart! Puss, heeeeeeeeeej

SOMMARRRRRRRRRRRRRR

Sitter på balkongen i pyjamas shorts och bh, solar och spelar musik. Hur skönt är det inte av att bli väckt på morgonen, gå ut och se den här solen? Nu ska jag sola galettttttttttttt! puss pårej


I'd rather be with you

Det mysigaste som finns är att ligga i en säng och lyssna på lugn musik / kolla film när regnet slår mot fönstret. Fan vad jag njuter just nu. Huvudvärken bryr jag mig inte om nu. Har haft en bra dag, varit med min bulle på stan i ett antal timmar. Vi har knallat runt i gamla stan och käkat varmkorv, ätit nachos, och sedan fikat. Fan vad jag har käkat idag kom jag på nu haha.. Nu ska jag stänga ner datan och sova. Puss

drogad

detta e då birgitta. som börjar på B och slutar på ITTA . de e hon!


till e


Min fina bästa vän, jag älskar dig högt.


Mot stan!


You should know


JALLA

Måste stänga ner datan nu så jag inte behöver KUTA till bussen som jag alltid får göra. Ska alltid hålla på att byta /byxor/skor/jackor/trosor.... i sista sekunden. Och idag känner jag inte för att behöva stressa så får stänga ner nu. Puss

Så glad är jag idag! HIHI


Whats up

Snart beger jag mig in till stan för att gå på bio med Emelie! Vi ska se The Last Song hade vi tänkt. Perfekt bioväder! Puss.


MSTRKRFT feat. John Legend - Heartbreaker - bästa


I wish


I'm perfectly lonely



Utan smink och nyduschat hår, najsigt. Har tillbringat dagen till att göra ingenting, bara fixat i mitt rum. Har gått runt i mina sovkläder hela dagen och det är tamejfan skit skönt. Ska köra igenom alla bloggar nu som jag brukar läsa sen ska jag bädda ner mig i soffan med chokladpudding, känn på den ni!

.


Ambitions


dagen

Efter skolan idag drog jag in till stan och mötte upp mamma, fick med mig två par skor, shorts, linne och parfym hem! Kanon. Nu blire DH!


tisdag

trött som ett as idag, sov inte mycket inatt för jag vakna hela tiden av att jag mådde illa som satan i gatan och frös, ont i halsen osv. Mådde bättre på morgonen så gick till skolan, slutade 10.30 men har dock sovit bort hela dagen, brabra. Måste plugga, bye

yeah

Just a second, its my favorite song they gonna play
And I cannot text you with a drink in my hand, eh?
You should've made some plans with me, you knew that I was free
And now you won't stop calling me, I'm kinda busy!

Chillin


GRATTIS HANNA!

Kom hem för någon timme sen kanske, hade bara en lektion, lyckat!
Idag fyller min fina vän Hanna år, så ska fira henne lite ikväll.

Nöjd

Efter min dans drog jag och mamma för att leta efter nya converse till mig, hittade såklart inte i min storlek.
Kom hem med ett par Acne jeans iaf! Orkar inte fota så ni får bild från hemsidan.


Favorit


dance in the dark (finally remix)


Jag har inte riktigt varit på humör sen igår, Angelica ringde och väckte mig så gick vi ut på promenad och snacka skit. Ska snart möta upp Claudia för att få en film som vi ska prata om i skolan imorgon, så det blir att plugga för hela slanten. Puss

12.18

I fredags mådde jag verkligen bäst, det var så jävla GRYMT!
Vaknade på fel sida idag, har dans snart, inte alls taggad. Orkar egentligen inte skriva, men känner att jag måste uppdatera lite. Så, nu har jag gjort det. Hörs.

monster ball world tour

ÅH det var så bra, fyfan. Om du inte var där har du helt klart missat något! Om jag hade haft pengar så hade jag gått idag också. Vi var som galna typ, skrek som två små töntar och var nära på att börja gråta flera gånger haha!!! När jag sitter och kollar på videosarna från igår sitter jag seriöst med ett stort jävla fånigt leende på läpparna.

Taggade till 1000!


Slitna cheyer..

..Men glada cheyer ossååå!


woho

Sitter och lyssnar på Johnossi och väntar på Louise. Trött som fan är jag fast jag har sovit flera timmar. Var nämligen inte i skolan idag för att jag hade tydligen tappat bort mitt busskort märkte jag imorse, snark..........
nu; tagga tagga tagga

snabb torsdag

Sitter just nu i min säng, nyduschad och fräschhhddfffgdgsgjfk. Dagen gick ovanligt snabbt för att vara en torsdag faktiskt, hade även muntliga nationella i matte som gick helt-okej-bra. Planerna var att när jag kom hem skulle jag plugga, meeeeeeeeeeeeeeeeen gjorde jag det? Om vi säger såhär..; Lite. Måste verkligen börja ta tag i skolan bättre.
Imorgon däremot blir det Lady Gaga! SOM vi har längtat.
Nu ska jag bara vänta tills några låtar laddar klart och sen blir det hopp i säng.


NOTE TO MYSELF: Glöm förihelvete inte biljetterna imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Alors on danse


BÄST


Lady GaGa

guys, kan you förstå it? Imorgon ser jag och louise Gaga i globen! ÅÅÅÅÅH jag har längtat i månader!!

.


blablabla

Tjenis..penis. Dagen har gått galant. Ska packa ihop lite grejer sen tänkte jag åka till mami. Så hare bra, see you tomorrow!


I change shapes just to hide in this place


lovely tisdag

Hey you! Sitter här och diggar till lite musik. Har precis varit ute och tränat och ska börja plugga lite nu, så sjukt mycket plugg nu inför sommarlovet! Men men det är bara att köra påååå!


Do you want to go to the seaside?




Lookbook.nu


snabb update

 Ligger i soffan och kollar på top model, stannade hemma från skolan idag. Måste plugga fysik, nationella imorgon nämligen, h-a-t-a-r. Jajajajajaja ska gå ut i solen nu heihei

HERE WE COME


Fibes, oh Fibes!


too much time to think of everything I see in you


himmel blå, himmel blå


Helgen

Fredag: Valborg spenderades med Emelie på gröna lund, efter ungefär 6 timmars karusellåkande mådde man lite illa, så då pallrade vi oss hem till mig och sov. Note: Efter sex timmar suger grönan.
Lördag: Jag drog och dansade och Emelie drog hem till sig. Kusinerna kom och sov över. Inte så mycket mer hände.
Idag: Chillination. Plugga och slinga håret står på schemat.




Yaaaja bjuder påre.


23:30

Känner att jag måste skriva något. Men vet inte vad. Dagen har bestått av ett jävla buss och tågåkande känns det som (eftersom en viss dam, med namn Louise, är bonde TYVÄRR och bor ute på landet). När jag kom hem så sa jag till mig själv "börja med att städa rummet, sen pluggar du!" Blev det av? Nej. Jag kollade istället på massa skit på tvn med mina brorsor. Kvällen slutade i massa jävla skratt eftersom kvarteret skatan var på tv.

GODNATT!!!!

Fredag


RSS 2.0