-

Jag ligger stilla någonstans mellan taket och golvet. De där tankarna. Det där som aldrig går att sätta ord på. Som aldrig kan beskrivas med det spåk vi använder. För det var som om alla kommunikation bara stannade upp, och mina ögonlock blev för tunga. Världen var inte längre kvar, och ingenting var bättre än att behöva axla de känslor som utan kontroll startade krig inuti mig. Jag kunde inte försvara mig, ville inte, orkade inte. Styrkan var bara ett ord i raden som aldrig letade sig längre in än hjärtats spets. Därblev det hänsynslöst utkastat och det var nästan som att jag skrattade åt mig själv för min apati.

Det där svarta kändes så fantastiskt nära, som om mina vita väggar inte längre kunde stå emot och jag blev ensam kvar. Centrerad på en säng utan struktur, utan att veta vilken dag eller utan att minnas när persiennerna senast släppte igenom ljus. Allt jag bad om var att få blunda, men inte ens det. Inte ens det.

Och så försvann du. En ängel med vingar nu, de där jag alltid sa att du hade.

Emma Malmlöf

Johnossi <3


Onsdag

Riktigt skön dag idag, sovmorgon och slutar tidigt. Efter skolan drog jag in till stan och mötte upp Emelie, köpte ett linne som jag kollat på länge med dragkedja på ryggen. Satte oss i kungsträdgården med varsin yoghurtglass.
Nu börjar Greys, måste ruuuuuusa ner!!!!! BYE


Sunset Blvd.


Idag mår jag bra

17 GRADER OCH JAG KLARADE MATTE NATIONELLA, FYFAN VAD HÄRLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag just nu, SÅ JÄVLA GLAD!


09:13

Blev att stanna hemma idag med. Ska läsa lite bloggar nu sen tänkte jag klä på mig och rulla till min farmor för att få något att käka. Puss ♥


dödshjälp?

Ett ämne som jag tycker är intressant och som det har varit ett jädrans snack om det här med rätten till dödshjälp, vad tycker ni om det? Är det rätt eller fel?
Vi pratar ganska mycket om det här i skolan eftersom jag går omvårdnadslinjen och jag tycker själv att det är mycket bra att man har rätt till att få hjälp till att dö nu. Det är ju inte direkt så att vem som helst kan gå och få dödshjälp, utan det är mycket sjuka människor.
När folk säger "jag skulle aldrig låta någon i min familj få dö även om den legat i respirator i flera år" Så undrar jag hur jävla egoistisk är man inte då? Tänker man det bästa för sig själv eller för den sjuke? Visst är det svårt som fan att låta någon dö men man kan ju tänka sig själv att om de är en som själv är sjuk, så är det nog inte så många som skulle vilja leva helt förlamade och inte kunna klara något själv.
Som exemplet dom tar upp i tv, där "Kim" som har legat i respirator sen hon var 6 år och nu är hon 32, det är helt sjukt att det har fått vara så när hon själv har velat dö. Det är en självklarhet för mig att man ska få somna in om det är det man själv vill och att man vet att personen inte kommer att bli bättre. Låt människor somna in då dom fortfarande har någon liten värdighet kvar iallafall.


-


godnatt

trött, ont i huvudet och irriterad. Ska nog ta och stänga ner datan nu och slagga. see you tommorrow.
 
snyggt haha

Onödigt inlägg

Har ingenting att skriva, feta ont i huvudet och ska fixa ihop lite tacos nu till mig och balle. CIAO


Guten morgen

Stannade hemma från skolan idag, har haft huvudvärk sen igår så jag orkade inte gå idag. Sitter och lyssnar på UNDERBARA Lady GaGa och kollar helt jävla sjuka videosar på exet.nu. Ska försöka plocka undan lite här hemma och sen lägga mig på soffan och zappa lite framför tvn. Puss


18.48

 


gomorrn'!


favorit just nu, robyn - fembot

Vaknade vid 7 tiden imorse och sen dess har jag typ suttit vid datan och tvn, tagit en dusch och proppat i mig massa godis. Har en riktig sån där ingenting-är-bra-idag dag idag, känner att jag inte har några kläder, håret är förjävligt, sminket blir inge bra och aa, men men. Ska träffa Louise snart så man kan få köpa något nytt plagg höhö!



I'm in love with Bounce

HELT JÄVLA SJUUUKT VAD GRYMT DET VAR IGÅR! Dog minst 19738921674094 gånger!






Nu håller jag iaf på att fixa mig för att sedan åka in till Skärholmen med min raring Emelie, sen blir det kvällsfika i stan. Mys!


kent


Ju mer man lyssnar, desto bättre blir det. Har inga ord. Så jävla grymma.

GOOD FRIDAY TO Y'ALL

Härligt väder va va va ? Ska hem till min farmor snart och hämta hem lite mat. Ensam hemma hela helgen, SKÖNT! Har varit och hämtat ut min ring idag. Den var lite mindre än jag trodde men jag gillar den ändå, visar den sen!


dagens så kallade "utefitta" bestod av :
kavaj-hm
T-shirt med fransar-hm
Jeansleggings-gina
väska-åhléns
skor-converse
halsduk-hm

torsdaaaagggggg

Heihei. Idag var det nationella i matte, och det gick väl lite sådär. Fan skit svårt.
Efter skolan åkte jag in och hämtade ut mitt idkort/körkort som hade kommit. Och sen åkte jag hem. Idag kom mamma hem med min balklänning :D Inget annat har hänt tror jag. Är på uselt humör.
Imorgon ska jag och några härliga brudar se bounce i globen! Det höjer mitt humör något.
Volleyboll turnering i skolan imorgon också, här har ni survarN! Jaja ha de bra hej


torsdag

Nyss hemkommen från skolan, idag blir det städning och så här hemma sen funderar jag starkt på att åka och hämta ut min ring som har kommit, vill ha den NU!


mupp inlägg :pPpPpppPPPPP

J.O.B.B.I.G D.A.G. Har skit ont i kroppen efter idrotten imorse haha*otränad*, Lång dag idag i skolan med redovisningar, utvecklingsamtal, jobbiga lektioner osv. Som om det inte räckte så kommer inte bussen i regnet (som dessutom går en gång i halvtimmen så MAN FRYSER RÖVEN AV SIG, OFTA DET SNÖAR NU JAG HADE TYP SOMMARKLÄDER PÅ MIG?!??!?!?!?!?okej kanske inte,men jeansjacka.) Sen kommer bussen, men nej den går inte hela vägen till Tumba, utan den stannar i Tullinge så man får ta tåget också.. Sen kutar man till nästa buss i Tumba, men nej den får man inte gå på för den bussen är full så den kör iväg. Nästa buss är försenad. Sen kommer man hem, ska ta en varm dusch eftersom man fryser ihjäl. Vattnet funkar inte.
Drog hem till farmor och farfar istället och då var allt lugnt, käkade och sen la jag mig på soffan och fick massage samtidigt som man pluggade, lyx. Nu ska jag ta och sova, börjar tidigt imorgon:( GODNATT

-


Onsdag

Kom nyss hem från stan med Lucia och plånboken (mamma). Kollade på massa balklänningar, bla en lång svart som jag antagligen ska köpa imorgon eftersom jag inte riktigt var 100 på om jag ville eller inte. Men efter mycket velande så ville jag ha den, och det kom jag på när vi var påväg hem.
Inget mer att skriva. Hejdå


Här har vi grabbarna; Jimi och Bert!


-


tisdag

Dagen började med skola, gick på 2 lektioner sen drog jag och Claudia in till stan. Tanken var att vi skulle plugga, men nä. Jag köpte silvershampoo och ett par nya solbågar. Sedan åkte jag och tjejerna och käkade och så. Risiga bilder, men ni får något iallafall.


Idag är det tisdag

HELLO PEOPLE!
Står just nu i bibblan, mitt andra hem, med nåben #1 Erika, Snobben Mathilda och självklart LILLA Carolina. Idag efter skolan ska vi åka in till stan och kolla på balklänningar, huuuuuur mysigt på en skala?! Jaja HEIDO!

Erika hälsar till alla medborgare.

I heard that you were trouble, But I couldn't resist

Klockan är ungefär 7 på morgonen. Och jag äter Big Mac. Brukar inte ens äta frukost på morgonen, men jag såg den ligga där i kylskåpet och skrika efter mig. Jag kunde inte motstå. Pappa kommer bli rasande. hoho :)

hej hej hemskt mycket hej

Tjeennnaaa kom nyss hem från my mother. Hon ringde mig efter skolan så mötte upp henne för att köpa hårfärg. Slingade 2 gånger idag, fortfarande lite rött i, speciellt på underhåret men men. Nu ska jag äta lite donken mat(har ätit äckligt mycket idag, helt sjukt), och lyssna på coolaste Lady Gaga + städa mitt äckliga rum. Ni vet så som tonårsrum brukar se ut? kläder över hela golvet, sängen, stolarna, EVERYWHERE. Jag har aldrig det så, brukar faktiskt plocka undan varje dag.  Men nu.. Det ser förjävligt ut. fifan.  Latero!


tråkiga måndag

På dåligt humör, orkar inte skriva.


ringar

Någon som vet affärer eller bra hemsidor där man kan köpa snygga ringar för bra priser? Jag är en jävla budget människa skulle man nog kunna säga, köper nog aldrig något dyrt hehe.

Beställde nyss hem denna skönhet från Cocoo.se

Inspiration


dagens utefitta


jeansskjorta -gina
linne - hm
leggings - gina
skor - converse
halsduk - åhléns

todays shit

tjenna, hur e läget?
Kom hem vid ett idag, tanken var att jag och claudia skulle plugga tillsammans. Blev det av? Naaeeojaa nej, självklart inte. Istället hamnade jag hos farmor och farfar för att käka middag och sedan slockna på deras soffa för någon timme. Jag vaknade upp, och var sur. Gick hem. Satte mig vid datan. Vill plugga men jag kommer aldrig till det där att ta fram böckerna och sätta mig ner. Jaja. Får försöka nu igen. pösssss


Stop this train


Sunny Sunday

Hej allihopa!
Igår kväll drog jag hem till Carolina där även Erika var, vi hade det mysigt som vanligt. Planerade lite inför när vi fyller 18, där dom även fick se mitt lyckorus haha, inte att leka med asså! Kommer bli awesome! Jag säger bara; I'm in Miami, bitch.
Nu har jag iaf kommit hem från min dans, tänkte gå ut på balkongen och plugga lite. Puss!


Grattis än en gång, jag älskar dig! <3


emelie

I hopp om att få ljusare hår gjorde jag blonda slingor. Nu ser jag ut som en morot. Nu sover jag borta för natten. puss


16.01

Tjaaaaaa allihopa :D Just nu ligger jag Lucia och Hanna i min säng och lyssnar på musik! Har nyss ätit cheesecake, det satt bra i magen kan man säga. Släkten är ju här och firar Calle. Imorgon blir min lilla storebror 18 år! Världens bästa storebror.


lördag

Fan vad många som har hittat hit då! Va kuligt!
Kom precis hem från en promenad till Lida, skulle ha åkt och spelat lite golf också haha, men pappa kom på att han fick ju inte missa travet på tv, VERRYY IMPORTANT LIKSOM! Nu sitter jag och dricker Powerking och knarkar John Mayer, fan vilken underbar man! Will you marry me?

En kaninis som vi försökte komma nära, nej vi lyckades inte.

Jesper lekte.. mig. hahaha.

hey sexy

00:05


friday, im in love

En helt okej fredag än så länge, Skola och sedan hem för att sussa på soffan. Sen blev pizzerian mitt nästa mål, det gjorde susen i musen, eller aa i magen. Nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström med solen i ansiktet, så jävla irriterande när man inte ser något men samtidigt så jävla underbart. Är vintern borta? I hope so!

dagens utefitta blev chinos och en stickad tröja.



FREEEEDAAAG

Matte nationella gick nog okej tror jag, kändes lite bra iaf. Fast skulle inte förvåna mig om det gick uruselt.
Ikväll vet jag inte vad som händer, får se. Imorgon, lördag, kommer släkten för vi ska fira min bror som fyller 18 år på söndag!


Tuffa brudar.


En ständig saknad

I sådana här situationer vet man inte riktigt vad man ska ta sig till, allting kommer som en chock som lämnar en lika snabbt som den kom. Man måste tänka om, spela upp scenariot i huvudet flera gånger. Det känns inte verkligt. Man börjar tvivla. Man går till platsen där det hände, man ser spåren från långa vägar. Alla dessa plastbitar från mopeden ligger utspridd vid busshållplatsen, ett fotografi ligger på gruset bredvid delar av hans mobiltelefon. En bild på honom, hans fina leende som kunde lysa upp dom allra mörkaste dagarna. Tankarna börjar fara runt omkring i huvudet, varför just han? Varför just världens finaste kille. Han som alltid var så glad.
Ett halvår har gått sedan mardrömmen, allting börjar falla på plats. Sakta men säkert inser man vad som har hänt, och att han inte kommer komma tillbaka. Man känner sig tom, tom på glädje som han alltid spred runt omkring sig. Och hans skratt, man hör det fortfarande i huvudet. Man skulle kunna göra vad som helst bara man fick höra det skrattet igen, på riktigt. Man är trött på att ständigt sakna.


dröm sött, vakna blött


Selena Gomez & The Scene - Naturally

Trött. Ska göra klart en uppgift nu och skicka in det till min lärare sen ska jag sova. pussis


bella and tyra show..

..Inget man missar va? Nä jag gillar't! Sitter och dunkar dangens favvo låt, laddar upp den sen för nu ska jag packa. puss

15 april

Kom hem för en stund sedan men ska snart iväg igen och träna. Tänkte plugga lite innan, matte nationella imorgon.. Latero!


onödigt inlägg

Sitter in the school och lyssnar på turkmusik (en grabb spelar det på datan bakom mig), Jag och Claudia ska jobba på en uppgift nu ääääven fast vi har slutat för en timme sen. Duktiga! /emelieeee


Jag har varit i alla städer


Men du, du lutade dig mot mig när du var svag
Och jag hjälpte dig igenom dag
Jag var där för dig när du var ensam
Och jag var där för dig när du var ledsen
Du la dig på rälsen
Du var så trött
Du lät tågen ta bekymren

Och det känns som jag gett allt jag kan ge
Ändå har jag inte hittat vad jag letat efter
Jag har varit i alla städer
Letat efter dig


varför måste man ha en jävla rubrik ?

Somnade ett tag på soffan, vaknade och kände att jag ville ut i solen så jag gick ut och satte mig på baksidan och fortsatte läsa på min engelska bok.

Tummen upp för vädret. Skomakartumme, jag vet.

Kjell är humor


Tråååkigttt

10 FAVORITER
Färg:
Svart
Mat: Kycklingsallad!
Artist: Lady Gaga
Film: Seven pounds, never back down, twilight
Bok: Vet inte
Sport: Dans
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Hela tiden?


9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Glad, uttråkad
Smak: Oboy
Kläder: Lila blus och ljusblå slitna jeans
Bakgrund: På datan är det en bild på mig och Emelie
Nagellack: Inget just nu
Tid: 3
Omgivning: Kuddar
Irritationsobjekt: Inget :D


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Tror inte det
Kysst någon du inte känner: Ja


3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Emelie, Carolina & Hannah
Du tycker om: Kan inte säga bara 3 personer
Du inte gillar: -


2 VAL
Kaffe eller te:
Te, annars latte 
Vår eller höst: Vår


1 ÖNSKAN:
Systemkamera, tack!


emelie


Bjussar på min favorit låt just nu, train-hey soul sister

Stannade hemma idag från skolan, utan en anledning. Har legat i sängen hela morgonen och läst min engelska bok men nu ska jag fixa till mig lite granna. FINT VÄDER JÖÖÖÖÖÖÖ! :D

20:02


Stan med tess och käka jordgubbar. Vilket jädrans väder. Nu ska jag städa mitt rum innan morsan flippar. Bye

We're doomed

Hey peeps! Ganska skön dag idag som för det mesta bestod av glass, film och sol! Ett minus är att jag håller på att bli förkyld.. Hostar som en jag vet inte vad. Antar att det är efter detta lättklädda lov vi nyss hade.
Beställde nyss en klänning och jeansjacka från h&m, hoppas jag får det innan jag drar till Spanien.

På torsdag blir det step core med Andrea, grymt!

Carolina, Mathilda & jag idag efter skolan.


Ett halvår idag, kommer aldrig sluta sakna dig, underbara du.

Joseph Tran


MLLLLLLIIIIIIIIIIIII

Kom nyss hem , har varit i skolan och sedan varit ute med claudia och özlem i solen, käkat glass och snackat gojja. Nu sitter jag och väntar på therese som ville ha sällskap in till stan.

Glömde solglasögonen hemma, kolla nu hur man ser ut i solen. Inte okej, inte okej.

Traces Remain

Var på två lektioner idag sen drog jag hem eftersom jag kände att jag inte mådde så bra, började plugga och har pluggat ändå till 7 eller nått sånt. Äntligen klar med hemkunskapsarbetet. Känner mig fett duktig! Nu har jag "bara" musik, svenska och so kvar.
Ja justeja! Fick vg på engelska nationella också!



emelie

Hallå där, wonderful day alltså. Kort skoldag, har solat solarium med therese och käkat glass in the sun. Väntar på mat nu och sedan ska jag plugga, hare braaaaa

Flipp

Fyfan vad bra jag mår när det är så härligt väder! HELT OTROLIGT!!


we are back

Nu ska vi köra på en blogg tillsammans igen. Kommer bli grymt.

RSS 2.0